Scaun pentru tratament ORL Orion

  • Producător: Namrol
  • Cod produs: Orion

Etichete: Scaun pentru tratament, ORL, Orion

– Dinamică robustă, aspect rafinat și o plăcere de lucru impresionantă. Cu aceste chei Orion, redefinește esența scaunelor cu 1 motor.
– Orion dispune de cele mai bune soluții ergonomice, pentru a garanta specialistului ORL și pacientului o performanță ridicată și o funcționalitate optimă, împreună cu o dinamică robustă și un confort maxim. – Baza permite o rotație de 140°.
– Combinație perfectă de formă și funcționalitate. Designul ergonomic se adaptează la forma corpului pacientului și oferă un suport ferm și confortabil. Tapițeria fără cusături oferă o senzație plăcută la atingere și poate fi ușor de curățat și dezinfectat.
– Rapid, lin și silențios, datorită implementării motoarelor, mecanismelor și rulmenților autolubrifianți de cea mai înaltă calitate și precizie, fără întreținere.
– Vă puteți concentra în întregime asupra pacienților dumneavoastră.
Cu Orion, le veți oferi pacienților dumneavoastră examinări mai bune. Clasa de inovație oferă toate opțiunile pentru un flux de lucru modern, integrat, cu cel mai mare confort posibil atât pentru profesionist, cât și pentru pacient.
– Sistem de blocare
Sistemul "Biblock" permite o blocare sigură și sigură a suportului pentru cap, în poziția dorită, eliminând mișcările bruște din timpul examinării. (Tetieră opțională)
– Suport retractabil pentru picioare
Suportul retractabil pentru picioare permite pacientului să se simtă complet confortabil pentru examinare.
– Comanda de picior
Comutatorul de picior este elementul dumneavoastră de control pentru toate funcțiile scaunului. Include poziția de pornire.
– Cotieră
Cotierele tapițate sunt ușor de pliat pentru a permite accesul ușor al pacientului.
– Culori tapițerie
Simțurile noastre ne permit să apreciem calitatea și estetica. Ochii noștri înregistrează fiecare nuanță de culoare. Mâinile noastre explorează suprafețele și texturile. Această perfecțiune fără compromisuri este cea care transformă tapițeria Namrol într-o experiență pentru toate simțurile.

Koelis
Delica
EROND
RF Medical
Jena Surgical
Aokace
Namrol
e-Link Care
Sensing Future
Opticlar
Medici medical
Metalowiec
JMS
Mimsal
American Diagnostic Corporation
Charder
IDS
Surgiwell
Claronav
Daiwha
GM Instruments
Hanshin medical
Hawkmed
Medcaptain
Medica
Orthia
Saalman medical
Saeshin
weiss medikal